Talon elementit saapuvat tiistaina 21.5!

18.05.2019

Nyt on taas kelit suosinut meitä työmaalla!

Nyt on perustukset saatu siihen malliin, että ensiviikolla saadaan runkoelementit asennettua.... nyt päästään tuosta maantasolta kohti harjaa! Kattotuolejakin näkyy jo tuolla tontin ylälaidassa ;)

Tällä viikolla saatiin myös pihaa tasoitettua... ihan korkoihin ei vielä pihan osalta päästy, koska pitää ensin purkaa meidän työmaavarastoksi jäänyt hökkeli tontin takaosasta :)

Tuo kaivettu maa on muuten sitten erittäin hyvää kasvualuastaa pihalle tuleville istutuksille... yleensä kun rakennustyömaan kaivuut aloitetaan niin sitä pa*** savea saa ajaa pois kuorma-autolla useamman kasetin, mutta tältä tontilta ei ole tarvinnut ajaa ensimäistäkään savikuormaa mihinkään, ku pa***** savea ei ole! :D


Kuva takapihan puolelta. Aikaisemmassa kerroinkin, että asennamme salaojapumppaamon tontille... sinne maan alle se sitten meni. Vihreä pumppaamo jää kivasti asuntojen välisen tuija-aidan kohdalle maahan, josta sinne tarvittaessa pääsee kurkistamaan jos tarves vaatii. Tosin tämä on automaattisesti toimiva järjestelmä, josta ei asukkaiden tarvitse sen enempää huolehtia. Kun asetettu vesiraja ylitetään pumppu hoitaa automaattisesti loput!

Sokkelin pinnoitus tehdään vielä ennen kun runkoelementit saapuvat... sokkeli vuorataan Tikkurilan yki mustalla sokkelimaalilla! Tyylikäs skandinaavinen ilme alkaa siis jo sokkelista!

Ensiviikolla laitetaan vähän videota elementtien pystytyksestä, joten ota ehdottomasti seurantaan Facebookista ja intagramista @asuntoketju LKV!

PS: Asuntojen myyntiä hoitaa Asuntoketju LKV ja asuntoja voi nyt varata itselleen. Mikäli varaat asunnon ennen pinta-materiaalien asennusta, pääset vaikuttamaan asennettaviin materiaaleihin, tai vaihtoehtoisesti voit valita kahdesta valmiista designistamme sinulle sopivan. Tehdään tästä juuri sinun näköisesi asunto!