Kun homma etenee... ihania rakentamisen ääniä ahmankadulta.

27.04.2019

Tällä viikolla päästiin aloittamaan varsinaiset kaivuutyöt, kun muutamat tontilla olleet isot puut saatiin kaadettua. Puiden kohtalosta on muutamat kyselleetkin, mutta ne luvattiin naapurille polttopuuksi ;)

Tällä viikolla saatiin sitten asennettua pihavesikaivot ja perusvesikaivot maahan, sekä vedettiin viemärit ja vesijohdot talolle. Takapihan varastolle päätettiin myös vetää sähköt (ei tosin nyt tohon mikä vilahtaa videossa taustalla), joten nyt ne saatiin tässäkohtaa näppärästi vedettyä maan alle kun herra kaivinkone oli paikalla. Salaojavesien johtamiseksi pois asennamme  salaojapumppaamon, koska liittymä sijaitsee hieman korkeammalla kuin rakennuksen salaojat. Näin varmistetaan mahdollisesti salaojassa olevan veden kulkeutuminen pois tontilta. Pumppaamo tarvitsee myös sähköä, joten sen kaapelointi tehtiin myös tällä viikolla.

Myös sähköurakoitsijan (Kasken Sähkö) kanssa sovittiin, että suunnittelemme nyt vielä autokatoksiin sähköautojen latauspisteet... sehän on sitä tulevaisuutta, sekä FAMILIA haluaa olla tulevaisuudessakin muodin huipulla! :)

Töitä saatiin tehdä koko viikko mukavissa keleissä ja tontilla hiki virtasi!

Palataan taas parinviikon päästä kun ollaan saatu perustuksia valmiiksi. Työmaan edustalle saa toki tulla tiirailemaan ja juttelemaan FAMILIAN rakentamisesta kanssamme :)

Työmaa itsessään on aidattu, joten sinne ei ilman työnjohtajan lupaa saa tietenkään ulkopuoliset mennä :)