Päästimme luonnonvalon asuntoihin

Ahmankatu 17 A, 20760 Kaarina

4h+avok.+ruok.tila+erill.wc/suihku+khh+kph+s+var.+
autokatos+ulkovar.+grillipergola+terassi+drop allas

Ahmankatu 17 B, 20760 Kaarina

4h+avok.+ruok.tila+erill.wc/suihku+khh+kph+s+var.+
autokatos+ulkovar.+grillipergola+terassi+drop allas


Kerrosala: 107m²


Valitse kahdesta valmiista sisustustyylistä...


Tammi Design

Tammi design on lämmin yhdistelmä puun sävyjä sekä mattamustaa pintaa, tarjoten lämpimät sävyt valoisaan tilaan.

White Design

White design tarjoaa näyttävän, ja mattavalkoisten kaapistojen sekä valkoisten työtasojen ansiosta parhaan mahdollisen kontrastin luonnonvalolle.

...tai muokkaa omaa tyyliäsi edustava sisustus

FAMILIAN omistajana sinulla on myös lupa vaikuttaa asennettaviin seinä-, laatta-, sekä lattiamateriaaleihin ja väreihin. Yhteistyössä RTV:n kanssa pystymme tarjoamaan sinulle parhaat mahdolliset materiaalit, sekä kovaa kulutusta kestävät pinnat.


Sähköauton latauspiste


Olipa sinulla sitten hybridi-, tai täysin sähköllä toimiva auto, lataus hoituu näppärästi omasta latauspisteestäsi autokatoksessa!

Drop altaan mukavuus ympäri vuoden

"Drop allas antaa sinulle syyn rentoutumiseen kiireenkin keskellä"
FAMILIA tarjoaa parasta designia. Drop on saanut Vuoden Designteko -palkinnon vuonna 2015. Drop on ergonomiseksi suunniteltu ja siinä istutaan miellyttävässä asennossa. Drop on todella tilava allas (sisähalkaisija 200 cm) ja tarjoaa rentouttavan hetken samaan aikaan väljästi 6-8 hengelle, tarvittaessa jopa 10 hengelle. Perheen pienimmät mahtuvat jopa uimaan. Valittavanasi on joko kamiina- tai sähkölämmitteinen allas. Sähkölämmitteisissä altaissa sähkönkulutuksen keskiarvo on vain 1 € päivässä, kun altaan vesi pidetään ympäri vuoden 37 asteessa.

Lataa tästä rakennustapaseloste

Viimeistelty oma piha-alue...


Koska piha on yksi olennainen osa viihtyvyyttä, emme halunneet tinkiä pihankaan viihtyvyydestä. Valitsitpa sitten asunnon A tai B, pääset nauttimaan auringosta omalla pihallasi koko päivän. Kauniit tuija-aidat antavat yksityisyyttä pihallesi. Takapihan nurmikko on helppohoitoinen ja kaunis, sekä loivan rinteen vuoksi myös helppo leikata. Takapihalla sijaitsevaan varastoon ja grillipergolaan voit kulkea kätevästi polkua tai paljain jaloin nurmikkoasi pitkin.

sekä ulkovarasto ja grillipergola

Halusimme ottaa pihan "turhatkin" alueet käyttöön parhaalla mahdollisella tavalla. Toimme asiakkaiden toiveista skandinaavisella vivahteella varustetun ulkovaraston, sekä grillipergolan pihojen takaosaan. Varasto on oiva paikka niiden tavaroiden säilytykselle, joiden ei tarvitse olla lämpimässä, kuten ruohonleikkurit, puutarhasakset, lasten hiekkalelut, pihapelimailat yms.

Varaston vieressä on tilaa grillailuun ja ruoan valmistamiseen ulkona ilman, että ruoankäryt ovat Drop altaasi kylpijöiden nenässä tai sisällä asunnossasi.

LATAA TÄSTÄ MYYNTIESITE


Ota askel kohti viihtyisämpää asumista

Haluatko kuulla lisää tästä uudesta upeasta hankkeesta Piispanristillä?

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.