Päästimme luonnonvalon asuntoihin


Valoa ja avaruutta olohuoneeseen

Laaja ikkunapinta-ala tarjoaa luonnonvalolle tilaa

Skandinaavisen ja selkeän ulkomuotonsa ansiosta takapihan puolella komeilee isot ja näyttävät ikkunat, jotka vapauttavat luonnonvalon keskelle arkeasi. Olohuoneesta ja keittiöstä näet miten terassi laskee kohti takapihaa, jonka yhtenä sisustuksellisistakin elementeistä on oma Drop allas.

Maisema ja fiilis, jota tuskin odotit tuntevasi tälläisella sijainnilla.


Laadukas ja tyylinsä näyttävä keittiö

"Ruoanlaitosta enemmän yhteisiä hetkiä"

Hyvin suunniteltu ja laadukkailla kodinkoneilla varustettu keittiö tekee arjestasi miellyttävämpää. Avokeittiö antaa mahdollisuuden sinulle ihailla suurista ikkunoista ulos, sekä takaa suunnittelun ansiosta teille enemmän yhteisiä hetkiä ruoanlaiton parissa.


Selkeälinjaiset peseytymistilat

"Käytännölliset ja modernit peseytymistilat helpottavat arkea"

Kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna, sekä wc on sijoitettu yläkertaan, jossa sijaitsee myös makuuhuoneet. Skandinaavinen selkeä linja, laadukkain materiaalein takaa aikaa ja kulutusta kestävät puitteet. Ikkunallinen sauna avaralla lasiseinällä jatkuu saumattomasti suihkutilaan, tuoden myös luonnonvalon mukanaan koko tilaan.

Alakerran wc

Alakerran wc:ssä myös sadesuihku


Drop altaan mukavuus ympäri vuoden

"Drop allas antaa sinulle syyn rentoutumiseen kiireenkin keskellä"

Drop on saanut Vuoden Designteko -palkinnon vuonna 2015. Drop on ergonomiseksi suunniteltu ja siinä istutaan miellyttävässä asennossa. Drop on todella tilava allas (sisähalkaisija 200 cm) ja tarjoaa rentouttavan hetken samaan aikaan väljästi 6-8 hengelle, tarvittaessa jopa 10 hengelle. Perheen pienimmät mahtuvat jopa uimaan. Valittavanasi on joko kamiina- tai sähkölämmitteinen allas. Sähkölämmitteisissä altaissa sähkönkulutuksen keskiarvo on vain 1 € päivässä, kun altaan vesi pidetään ympäri vuoden 37 asteessa.


Sähköauton latauspiste autokatoksessa

Olipa sinulla sitten hybridi-, tai täysin sähköllä toimiva auto, lataus hoituu näppärästi omasta latauspisteestäsi autokatoksessa!


MAKUUHUONEET ISOILLA IKKUNOILLA


Viimeistelty oma piha

Koska piha on yksi olennainen osa viihtyvyyttä, emme halunneet tinkiä pihankaan viihtyvyydestä. Omalla pihallasi pääset nauttimaan auringosta koko päivän. Kauniit tuija-aidat antavat yksityisyyttä pihallesi, sekä luovat selkeät linjat omalle tontillesi. Takapihan nurmikko on helppohoitoinen ja kaunis, sekä loivan rinteen vuoksi myös helppo leikata. Takapihalla sijaitsevaan varastoon ja grillipergolaan voit kulkea kätevästi polkua tai vaikka paljain jaloin nurmikkoasi pitkin.

Lisäksi ulkovarasto ja grillipergola

Halusimme ottaa pihan "turhatkin" alueet käyttöön parhaalla mahdollisella tavalla. Toimme asiakkaiden toiveista skandinaavisella vivahteella varustetun ulkovaraston, sekä grillipergolan pihojen takaosaan. Varasto on oiva paikka niiden tavaroiden säilytykselle, joiden ei tarvitse olla lämpimässä, kuten ruohonleikkurit, puutarhasakset, lasten hiekkalelut, pihapelimailat yms.

Varaston vieressä on tilaa grillailuun ja ruoan valmistamiseen ulkona ilman, että ruoankäryt ovat Drop altaasi kylpijöiden nenässä tai sisällä asunnossasi.